Problems monitoring snmp devices in scom 2012

Forum: Operations Manager4
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • #230733
    Profile photo of IVK
    IVK
    Participant

    Hi

    I  have a problem monitoring network interfaces in scom 2012. I have follwed the guides, through network management, discovery rules and set up discoveries for certain groups. I have 4 management servers running scom 2012

    On my management servers i get messages like this, for all interfaces :

    “Type mismatch for RunAs profile in workflow “System.NetworkManagement.MIB2Common.NetworkAdapter.AdminStatus”, running for instance “X_felt-1D_SW.fdc.dk — GigabitEthernet1/0/32 — Helpdesk uplink” with id:”{FD751952-4EB4-E331-3311-5D70C2FE08F8}”. Workflow will not be loaded. Management group “COMPANY_SCOM””

    I have tried making new discoveries and letting the gui make new runas accounts, but it still will not work.

    I have searched google for a long time, and the only one mentioning the same problem is in this link, which (probably) is not solved :

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/86d3a291-3ccf-4231-b02b-cf71b241c822/event-id-1105-health-service-type-mismatch-for-runas-profile-in-workflow-4?forum=operationsmanagerreporting

    Any ideas ?

     

    regards

    Ivan K.

     

    #230760
    Profile photo of IVK
    IVK
    Participant

    Nobody able to help me out here ?

    #230849
    Profile photo of curtmcgirt2
    curtmcgirt2
    Participant

    any special characters in your SNMP community string?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.