No reports present in SCE 2010

Forum: Essentials (SCE)
Viewing 1 post (of 1 total)
  • #89830

    abwi
    Member

    Hi,

    We’re unable to run any reports in SCE 2010 (single server install, SQL server installed during SCE installation, server is windows 2008r2)

    Problem is the same as in thread http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/systemcenteressentials/thread/32611082-92ee-414b-b7ec-3956f2e22b0c

    Here’s the error we’re getting:

    Date: 19/10/2011 15:18:37
    Application: System Center Essentials
    Application Version: 7.0.2432.1
    Severity: Error
    Message: Cannot initialize report.

    Microsoft.Reporting.WinForms.ReportServerException: The item ‘/Microsoft.SystemCenter.Essentials.Report.Library/Microsoft.SystemCenter.Essentials.Report.UpdateDeployment’ cannot be found. (rsItemNotFound)
       at Microsoft.Reporting.WinForms.ServerReport.GetExecutionInfo()
       at Microsoft.Reporting.WinForms.ServerReport.GetParameters()
       at Microsoft.EnterpriseManagement.Mom.Internal.UI.Reporting.Parameters.ReportParameterBlock.Initialize(ServerReport serverReport)
       at Microsoft.EnterpriseManagement.Mom.Internal.UI.Console.ReportForm.SetReportJob(Object sender, ConsoleJobEventArgs args)

    I tried all suggestions but as it seems the reporting server is working correctly, i can see the 2 datasources that are needed, but no reports.

    I can’t find the Microsoft.SystemCenter.Essentials.Report.library folder in there…

    I have deleted and re-imported the essentials reporting managment pack but without luck..

    I have attached a print screen op the reporting server files…

    Any ideas anyone?

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.